Computable verkiest beste Hollywood cybersecurityfilm ever.

Computable verkiest beste Hollywood cybersecurityfilm ever.

En dit tijdens hun eerste virtueel event op 27 mei

Computable gaat op woensdag 27 mei om 11.00 uur tijdens hun eerste virtueel event op zoek naar de beste Hollywood cybersecurityfilm aller tijden. En iedereen kan meestemmen.

De vakbeurs Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, die oorspronkelijk gepland stond op 18 en 19 maart 2020, werd in eerste instantie, door de uitbraak van het Coronavirus in België, verplaatst naar 27 en 28 mei 2020. Deze datum bleek nog te snel te komen en dus werd de beurs verder verplaatst naar 9 en 10 september 2020. Toch wil de organisatie deze datum niet zomaar voorbij laten gaan en dus organiseren ze op woensdag 27 mei 2020 om 11.00 uur een virtuele editie van het Computable Café, de populaire formule met interactieve sessies en inhoudelijke panels op de beurs.

Beste Hollywood cybersecurityfilm aller tijden

Tijdens dit virtueel event gaat Computable op zoek naar de beste Hollywood cybersecurityfilm aller tijden. Dit in samenwerking met SAI, het platform voor IT’ers in Vlaanderen en Brussel en gebaseerd op het boek ‘Informatieveiligheid en cybersecurity duiden via film’ van Marc Vael, Global Chief Information Security Officer bij Esko.

Van nu tot aan het event kan iedereen stemmen op zijn favoriete film uit een long list van ongeveer 80 filmklassiekers met IT-security als thema, uit de periode 1968 tot eind 2019. Enkele specialisten uit de IT-sector hebben alvast hun favoriete film aangewezen.

Stemmen voor de beste Hollywood cybersecurityfilm aller tijden kan via deze poll.

Tijdens het virtueel event zelf zal Marc Vael zijn shortlist van tien films bekend maken en bespreken. Deze tien besproken films behandelen één specifiek thema rond informatiebeveiliging en cybersecurity, met telkens praktische tips en kernboodschappen voor IT- en zakenmensen.

Inschrijven voor dit event is volledig gratis en kan via volgende link https://digitaalcongres.be/computablecafe/

Story image
Story image
Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents
Over Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium

Het tweedaagse Infosecurity.be, in parallel met Data & Cloud Expo combineert een expo en een seminarieprogramma rond onder meer security-oplossingen, cloud en data science, bestemd voor zowel IT-professionals/experten als bedrijfsverantwoordelijken.  

Het centrale thema dit jaar is “Resilience". Zowel op de beursvloer als in het seminarieprogramma krijgt dit thema, samen met vier subthema’s de nodige aandacht: Cloud & Infrastructure, Security & Privacy, Data & AI en Digital Transformation & Innovation.

Meer informatie over de beurzen:

www.infosecurity.be : haakt in op vraagstukken over IT security
www.dncexpo.be: alles over data management en cloud computing.

Praktisch:
Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021
Digitale editie op woensdag 31 maart en donderdag 1 april.

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Nederland