Infosecurity.be, Data & Cloud Expo uitgesteld

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus in België heeft Jaarbeurs besloten de IT-vakbeurs Infosecurity.be, Data & Cloud Expo die op 18 en 19 maart 2020 zou plaatsvinden in Brussels Expo uit te stellen naar 27 en 28 mei 2020.

Hoewel de Belgische overheid momenteel nog geen beperkingen of extra maatregelen oplegt voor het doorgaan van beurzen, heeft Jaarbeurs, na intensief overleg, beslist de aankomende beurs Infosecurity.be, Data & Cloud Expo uit te stellen en te verplaatsen naar eind mei. 

De bezorgdheid rond de huidige situatie groeide zowel bij de exposanten als de organisatie. Een toenemend aantal exposanten liet weten mogelijks niet aanwezig te zullen zijn vanwege het Coronavirus. Ook vanuit het bedrijfsleven kwamen steeds meer bevestigingen binnen dat er intern een verbod geldt om beurzen, congressen en evenementen te bezoeken. Vastgesteld is dat, vanwege de annuleringen, Infoscurity.be. Data & Cloud Expo in maart 2020 geen volwaardig concept kon bieden. Daarom is, na zorgvuldige afweging, besloten dat de editie van maart 2020 wordt verplaatst naar 27 en 28 mei 2020.

De afgelopen dagen zagen we de gevolgen en bezorgdheid rond de uitbraak van het Coronavirus in België in snel tempo toenemen. Ook werden we geconfronteerd met veel annuleringen. Daardoor zouden we geen volwaardig concept kunnen aanbieden en hebben we tot uitstel besloten. Maar uitstel is geen afstel en we kijken nu vooruit naar de komende editie in mei”, aldus Ivo Meertens, Brand Manager bij Jaarbeurs. 

De organisatie blijft de situatie uiteraard op de voet volgen en evalueren maar heeft er vertrouwen in dat het volwaardig concept op 27 en 28 mei 2020 in betere omstandigheden voor de partijen kan doorgaan.

Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents

 

 

Over Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium

Het tweedaagse Infosecurity.be, in parallel met Data & Cloud Expo combineert een expo en een seminarieprogramma rond security-oplossingen, cloud, data science en een rist andere onderwerpen, bestemd voor zowel IT-professionals/experten als bedrijfsverantwoordelijken.  

Het centrale thema dit jaar is “Artificial Future". Zowel op de beursvloer als in het seminarieprogramma krijgt dit thema, samen met zes verschillende subthema’s de nodige aandacht: Cloud Computing, Cyber Security, Datacenter & Infrastructure Optimisation, Artificial & Data Intelligence, Digital Transformation en Privacy, Governance & Risk Management.

Meer informatie over de beurzen:

www.infosecurity.be : haakt in op vraagstukken over IT security

www.dncexpo.be: alles over data management en cloud computing.

Praktisch:
Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2020
Brussels Expo, Paleis 9 en Patio
Woensdag 27 mei 2020: 09.30 – 17.00 uur
Donderdag 28 mei 2020: 09.30 – 17.00 uur

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Nederland