Infosecurity.be, Data & Cloud Expo verder uitgesteld

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo verder uitgesteld

Nieuwe datum: 9 en 10 september 2020

Na rijp beraad en een continue analyse van de situatie rond het Coronavirus, heeft Jaarbeurs, organisator van de IT-vakbeurs Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, beslist deze verder uit te stellen naar 9 en 10 september 2020.     

De beurs, die oorspronkelijk gepland stond op 18 en 19 maart 2020, werd enkele weken geleden, door de uitbraak van het Coronavirus in België al verplaatst naar 27 en 28 mei 2020. Gezien de huidige situatie en de verwachte evolutie, lijkt ook deze datum nog te snel te komen. Daarom werd beslist de beurs te verplaatsen naar 9 en 10 september 2020. 

“Het is geen gemakkelijke beslissing, een beurs tweemaal moeten verplaatsen. Maar gezien de omstandigheden hebben wij besloten de beurs verder uit te stellen. We hebben een zorgvuldige afweging gemaakt, waarbij we het belang van onze bezoekers en deelnemers voorop hebben gezet.” aldus Ivo Meertens, Brand Manager bij Jaarbeurs. 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kirsten Van Pee, via e-mail Kirsten Van Pee, kvp@twocents.be of telefoon +32 494 58 53 13. 

Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents

 

Over Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium

Het tweedaagse Infosecurity.be, in parallel met Data & Cloud Expo combineert een expo en een seminarieprogramma rond security-oplossingen, cloud, data science en een rist andere onderwerpen, bestemd voor zowel IT-professionals/experten als bedrijfsverantwoordelijken.  

Het centrale thema dit jaar is “Artificial Future". Zowel op de beursvloer als in het seminarieprogramma krijgt dit thema, samen met zes verschillende subthema’s de nodige aandacht: Cloud Computing, Cyber Security, Datacenter & Infrastructure Optimisation, Artificial & Data Intelligence, Digital Transformation en Privacy, Governance & Risk Management.

Meer informatie over de beurzen:

www.infosecurity.be : haakt in op vraagstukken over IT security

www.dncexpo.be: alles over data management en cloud computing.

Praktisch:
Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2020
Brussels Expo, Paleis 9 en Patio
Woensdag 27 mei 2020: 09.30 – 17.00 uur
Donderdag 28 mei 2020: 09.30 – 17.00 uur

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Nederland