Infosecurity.be, Data & Cloud Expo verplaatst naar 2021

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo verplaatst naar 2021

Jaarbeurs is helaas genoodzaakt om Infosecurity.be, Data & Cloud Expo te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. Deze IT-vakbeurs stond aanvankelijk gepland voor 9 en 10 september 2020 in Brussels Expo.

Dat de coronacrisis de beurzensector helemaal op zijn kop heeft gezet, is de afgelopen maanden duidelijk geworden. De uitbraak van het virus zorgde er eerder al voor dat de Infosecurity.be, Data & Cloud Expo verplaatst werd van het voorjaar 2020 naar september 2020. De onduidelijkheid die nog steeds heerst rond een mogelijke tweede golf en het al dan niet kunnen doorgaan van evenementen na 31 augustus 2020, heeft Jaarbeurs vandaag doen beslissen de IT-vakbeurs Infosecurity.be, Data & Cloud expo te verplaatsen naar volgend jaar.

“Infosecurity.be, Data & Cloud Expo biedt al jaren een succesvol en kwalitatief platform binnen de IT-markt voor kennisuitwisseling, netwerken en zakelijke transacties. Om een kwalitatieve beurs te bieden is er voor zowel Jaarbeurs als haar exposanten voldoende voorbereidingstijd nodig en juist dit kan door de onzekerheid niet worden gegarandeerd”, licht Bram van den Braak, Brandmanager bij Jaarbeurs toe.

Jaarbeurs richt zich nu volledig op de voorbereidingen van de nieuwe editie van Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, die zal plaatsvinden op 31 maart en 1 april in Brussels Expo.

“Wij hebben er alle vertrouwen in dat we in 2021 weer een succesvolle editie kunnen neerzetten, waarbij we de kwaliteit bieden die onze partners en bezoekers van ons gewend zijn”, besluit Bram van den Braak.
Story image

 

Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents

 

Over Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium

Het tweedaagse Infosecurity.be, in parallel met Data & Cloud Expo combineert een expo en een seminarieprogramma rond onder meer security-oplossingen, cloud en data science, bestemd voor zowel IT-professionals/experten als bedrijfsverantwoordelijken.  

Het centrale thema dit jaar is “Resilience". Zowel op de beursvloer als in het seminarieprogramma krijgt dit thema, samen met vier subthema’s de nodige aandacht: Cloud & Infrastructure, Security & Privacy, Data & AI en Digital Transformation & Innovation.

Meer informatie over de beurzen:

www.infosecurity.be : haakt in op vraagstukken over IT security
www.dncexpo.be: alles over data management en cloud computing.

Praktisch:
Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021
Digitale editie op woensdag 31 maart en donderdag 1 april.

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Nederland