Save the date: Infosecurity.be and Data & Cloud Expo 2019

Op donderdag 20 en vrijdag 21 maart 2019 vinden de ICT-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo plaats. In paleis 8 van Brussels Expo stellen meer dan 130 exposanten hun nieuwste technieken, producten en diensten voor. Marktleiders, verenigingen en ICT-professionals delen er ook hun visie, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s tijdens seminars, keynotes en casestudies. De beurs neemt de bezoeker dit jaar mee naar een Quantified World en haakt met onafhankelijke sessies in op thema’s als artificial Intelligence, cyber security, machine learning, blockchain, IoT en cloud computing.

Quantified World: intelligente en veilige connecties voor iedere organisatie

Anno 2019 hebben organisaties inmiddels digitale businessmodellen omarmt en maken ze zich klaar voor een wereld waarin connected data de norm is. De Quantified World, het overkoepelende thema van deze editie, staat voor algoritmisch gedreven organisaties waarbij cloud, IoT, machine learning en artificial intelligence belangrijke drijvers zijn en slimme security essentieel is. Hierbinnen staat quantified voor het verzamelen en meten van zoveel mogelijk data. Data die verbonden wordt aan mens en organisatie. Technologie wordt steeds meer geïntegreerd in onze business en bepaald of deze succesvol is, kan groeien en blijft bestaan. Zo kan een slechte security direct gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering. Denk maar aan ziekenhuizen die geen operaties kunnen uitvoeren, diensten die niet kunnen worden afgesloten en logistieke processen die staken. Dat digitale modellen blijven draaien, is crucialer dan ooit. Aan de hand van demo’s, presentaties, gesprekken en workshops, helpen de partners en sprekers van de beurs de bezoeker verder op weg om hieraan te voldoen.

Een greep uit het inhoudelijke programma

Het programma biedt een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan onafhankelijke sessies, maar hieronder alvast een aantal toppers:

·        Security Evangelist Eddy Willems geeft een inkijk in de dark side van het internet en de underground economie.

·        Peter Witsenburg, Business Development Manager bij Cloud Makelaar, vertelt meer over de evolutie van de cloud  richting edge computing dankzij de opkomst van IoT en Artificial Intelligence.

·        Snelle en krachtige Quantum Computers zijn dan weer dé expertise van Eric Michiels, IT Architect bij IBM Belgium.

·        Benedikt Gierlichs, Research Expert bij KU Leuven, zal het hebben over technieken die gebruikt worden om embedded security devices te hacken en hoe zich ertegen te beschermen.

·        Wat blockchain voor een business kan betekenen, vertelt Stijn Herzele, Business Consultant Blockchain bij IBM Belgium.

Future Lab: start-ups en scale-ups

Voor de tweede keer op rij wordt het Computable Future Lab tijdens Infosecurity.be, Data & Cloud Expo neergezet. Hier zullen een aantal innovatieve organisaties zoals start-ups en scale-ups hun laatste technologische ontwikkelingen tonen.

Meer info over het volledige programma volgt snel. U kunt hiervoor de websites van www.infosecurity.be en www.dncexpo.be in de gaten houden. Vanaf 22 januari kunnen bezoekers zich gratis registreren voor de beurs.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Voor meer informatie of persaccreditatie kan u contact opnemen met Astrid Dupuis, via e-mail, ad@twocents.be of telefoon +32 494 91 26 57.

 

 

Contacteer ons
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Over Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium

Het tweedaagse Infosecurity.be, in parallel met Data & Cloud Expo combineert een expo en een seminarieprogramma rond security-oplossingen, cloud, data science en een rist andere onderwerpen, bestemd voor zowel IT-professionals/experten als bedrijfsverantwoordelijken.  

Het centrale thema dit jaar is “Artificial Future". Zowel op de beursvloer als in het seminarieprogramma krijgt dit thema, samen met zes verschillende subthema’s de nodige aandacht: Cloud Computing, Cyber Security, Datacenter & Infrastructure Optimisation, Artificial & Data Intelligence, Digital Transformation en Privacy, Governance & Risk Management.

Meer informatie over de beurzen:

www.infosecurity.be : haakt in op vraagstukken over IT security

www.dncexpo.be: alles over data management en cloud computing.

Praktisch:
Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2020
Brussels Expo, Paleis 9 en Patio
Woensdag 27 mei 2020: 09.30 – 17.00 uur
Donderdag 28 mei 2020: 09.30 – 17.00 uur

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Nederland