Toekomst van AI centraal op Infosecurity.be, Data & Cloud Expo

Toekomst van AI centraal op Infosecurity.be, Data & Cloud Expo

Save the date: 18 en 19 maart 2020

Op woensdag 18 en donderdag 19 maart vindt de ICT-vakbeurs Infosecurity.be, Data & Cloud Expo plaats in Brussels Expo. Met als centrale thema Artificial Future neemt de beurs de bezoekers mee naar de toekomst waar Artificial Intelligence (AI) en machine learning centraal staan. Naast vele exposanten die hun nieuwste technieken, producten en diensten voorstellen delen marktleiders, verenigingen en ICT-professionals er ook hun visie en ideeën. Bezoekers vinden er antwoorden op de meest actuele ICT-vraagstukken tijdens seminars, keynotes en casestudies.

Artificial Intelligence en machine learning veranderen de manier waarop bedrijven zakendoen en lijkt onze toekomst te gaan bepalen. Bedrijven verzamelen massa’s data die, samen met de nieuwste technologieën, gehanteerd worden om bedrijfsprocessen en diensten te optimaliseren, slimmer te maken en te versnellen. Denk maar aan zelflerende en zelfstandige chatbots, tijdbesparing bij rekrutering, aanbevelingen in webwinkels en zoveel meer.

Hoe zal AI zich in de toekomst verder ontwikkelen, en welk effect zal dit hebben op onze manier van leven en werken? Iedereen heeft een idee van Artificial Intelligence, maar wat is het nu eigenlijk echt en hoe transformeren bedrijven hun processen met AI?

Ivo Meertens, brandmanager bij Jaarbeurs: “Artificial intelligence lijkt de nieuwe heilige graal in de IT-markt, waarbij massa’s data kunnen worden omgezet in duidelijke patronen. Maar daar komen ook een hoop uitdagingen bij kijken. Tijdens de beurs hopen we IT-professionals te voorzien van antwoorden op al hun vragen. Zodat ook zij voorop blijven lopen en alle kennis bezitten die ze nodig hebben om te profiteren van deze interessante nieuwe ontwikkelingen.”

Subthema’s

Naast het overkoepelend thema zijn er ook zes verschillende subthema’s die de nodige aandacht krijgen: Cloud Computing, Cyber Security, Datacenter & Infrastructure Optimisation, Artificial & Data Intelligence, Digital Transformation en Privacy, Governance & Risk Management.

Praktisch: 

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo
Brussels Expo, Paleis 9 & Patio 
Woensdag 18 maart 2020: 9u30 – 17u00
Donderdag 19 maart 2020: 9u30 – 17u00

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie of een persaccreditatie, neem contact op met Kirsten Van Pee, via e-mail kvp@twocents.be of telefoon +32 494 58 53 13.

Story image
Kirsten Van Pee Team Manager, Two cents

 

Over Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium

Het tweedaagse Infosecurity.be, in parallel met Data & Cloud Expo combineert een expo en een seminarieprogramma rond onder meer security-oplossingen, cloud en data science, bestemd voor zowel IT-professionals/experten als bedrijfsverantwoordelijken.  

Het centrale thema dit jaar is “Resilience". Zowel op de beursvloer als in het seminarieprogramma krijgt dit thema, samen met vier subthema’s de nodige aandacht: Cloud & Infrastructure, Security & Privacy, Data & AI en Digital Transformation & Innovation.

Meer informatie over de beurzen:

www.infosecurity.be : haakt in op vraagstukken over IT security
www.dncexpo.be: alles over data management en cloud computing.

Praktisch:
Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021
Digitale editie op woensdag 31 maart en donderdag 1 april.

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo Belgium
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Nederland